Infiintata in anul 2008, Romferm SRL este prima firmă din industria alimentară din zona Vrancei bazata pe producerea si vinzarea de carne maturata  de inalta calitate, de la rase de vita recunoscute mondial pentru calitatile produsului finit.

Investind în tehnologie si resurse umane, Romferm SRL si-a castigat pozitia de lider regional in randul societatilor cu acelasi profil, cu o cota de piata in ascensiune. Activitatea acestei firme este certificata in domeniul calitatii, sigurantei alimentului si mediului.

Prin respectarea principiilor de “calitate inalta”, s-a castigat loialitatea  si increderea partenerilor de afaceri si a devenit unul din liderii importanti pe piata comerciantilor de carne de vita de rasa din zona Vrancei.

Astazi, Romferm SRL parcurge o noua etapa a evolutiei sale. Cunostintele avansate privind procesele de fabricatie, calitatea serviciilor si a produselor pe care le ofera, precum si sistemul integrat de managament al calitatii fac din brand mai mult decat o promisiune a “calitatii inalte”.

sus